Share
Preview
Problemes per veure el correu? Fes clic aquí
 
Els millors implants dentals de Vilafranca
Una correcta aplicació dels implants garanteix una cura bucodental sòlida i de llarga durada.

És per això que l’equip de cirurgians de Salut Dental Penedès aposta per una implantologia de qualitat gràcies a l’aplicació dels més avançats recursos tecnològics.

Els productes anestèsics d’última generació que utilitzem a Salut Dental Penedès fan que l’experiència implantològica operatòria i post operatòria sigui pràcticament indolora.

 
Salut Dental Penedès, un equip de professionals al seu servei

Salut Dental Penedès està format per un ampli equip de professionals qualificats i col·legiats, amb formació constant i  amb l’objectiu d’oferir una odontologia ètica, segura i eficaç.
A la nostra clínica  oferim un servei integral començant per escoltar el nostre pacient i després d’assessorar-lo, comprendre els seus problemes i les seves necessitats busquem la millor solució de manera personalitzada oferint-los servei, qualitat i honestedat en el diagnòstic.

 
Segueix-nos a les xarxes!
 
 
SALUT DENTAL PENEDES
General Prim 9, Local C
08720 VILAFRANCA DEL PENEDES
BARCELONA
Spain

Les seves dades formen part d'un fitxer responsabilitat de Salut Dental amb la finalitat de fer-li arribar comunicacions comercials pròpies i de tercers i enviar-li informació del seu interès. Amb aquest fi la comunicació pot contenir cookis publicitaris, al accedir al contingut del correu entenem que autoritza el seu enviament que en qualsevol moment pot eliminar. Aquest missatge s'ha enviat amb un sistema automàtic per la qual cosa preguem no respongui directament. Si desitja donar-se de baixa ho pot fer amb el següent enllaç o enviant-nos un email a newsletter@salutdental.com amb l'assumpte "BAIXA". D'acord amb la Ley Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició 


Email Marketing by ActiveCampaign